BRYGGa restaurant

- PIZZA OG ROCKEFESTIVAL

Det går en nerve mellom Fjellparken og Smaabyens eldste pizzasted. En dirrende beat fra scenen mellom trærne, gjennom Kirkestredet, til restauranten på brygga. De møttes her, entusiastene, som sommeren 1982 ønsket en formidabel fest for musikkelskere. Pizza Inn, som i dag bærer navnet Bryggen, støttet landets eldste rockefestival fra dag en. Ivrige ungdommer møttes rundt polerte trebord i de intime avlukkene, lot ideene flagre og fly, for til slutt å lande i arrangementet som skulle bli Smaabyens største kulturevent gjennom mer enn tretti år, Fjellparkfestivalen.

Som en besegling av forbindelsen, komponerte restauranten en pizza kalt ”Fjellparken”. Du finner den på menyen. Saftig marinert biffkjøtt til ekte rockere. Kreativt krydret booking i pepperonipølsen, rødløk for mer sentimentale gitarballader, pønkens skarpe sødme gjennom paprika og et dryss gul mais for den potensielt poppa musikken. Alle ingrediensene spredd over en raus bunn dekket med tomatsaus og mild ost, glimrende for å mildne frustrasjoner og mette utsultne idealister.

Ikke bare ”Fjellparken”, men hele menyen hos Brygga Restaurant er kreativt satt sammen til Smaabyens pris, hver rett dedikert til distriktet, til det innovative og det velkjente, lynne og særegenheter. Forsyn deg!

Brygga Restaurant har også mye annet godt på menyen. Alt fra kremet fiskesuppe, reker og loff til burgere og småsnacks. På dagtid er det kafé med både kaffe- og kakeservering. 

Brygga Restaurant er deltaker i prosjektet Sans for Smaabyen - lokalmat og historie.