Slippe å lage middag
en hel uke?

ELLER GJØR ET KUPP I EN AV FLEKKEFJORDS BUTIKKER?


I perioden 28. januar - 3. februar kan du finne tilbud til en hundrings hos alle spisesteder og butikker som skilter med rosa plakater og rosa ballonger fra Smaabyen i 100.

Hvem kan bli med?
Alle spisestedene, alle forretninger og alle bedrifter i Flekkefjord som selger produkter er invitert med til én uke med deilig mat, flotte produkter og gode opplevelser for en 100-ings! Selger du garn, shampoo, vindusspylervæske, kebab, radioer, bukser, vaser, lamper, hudkrem, solbriller eller treningstimer? Da vil vi ha deg med! Alt du trenger å gjøre er å dra ned til Smaabyen og hente ballonger og plakater - og henge dem opp i din butikk eller spisested. Det koster ikke noe å delta.


TIPS TIL BUTIKKER OG SPISesTEDER
 

Vær Kreativ:
Husk det trenger ikke være ett (1) produkt eller én rett som koster 100 kroner. Du kan sette sammen flere produkter om du vil og hver av dem kan koste 100 kr. Her kan du være så kreativ du bare vil. Det viktigste er at din kunde får en god opplevelse i din butikk eller spisested. Har du lokale produserte produkter, oppfordrer vi til å ta disse med i deres tilbud.

Markedsføring:
Arrangementet vil bli markedsført gjennom Facebook, Avisen Agder og våre hjemmesider. Plakater med merket for Smaabyen i 100 vil henge rundt i byen og i de respektive butikker og spisesteder. Disse kan du hente (gratis) hos Smaabyen i Dr. Kraftgate 19.
Filer du kan laste ned og ta i bruk i markedsføringen av dine Smaaby-kupp:

Logo

Facebook banner til butikk

Facebook banner til spisested